Εταιρικό Προφίλ

Η «Αυσαρίδης – Βουτσάς ΟΕ» είναι τεχνική, μελετητική και εμπορική εταιρία. Στόχος της εταιρίας είναι η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε θέματα ενέργειας, κατασκευών και μηχανολογικών εφαρμογών, τόσο σε επίπεδο μελέτης όσο και σε επίπεδο εφαρμογής. Με απλά λόγια, σας προσφέρουμε λύσεις «με το κλειδί στο χέρι», κάνοντας όλη τη δουλειά για εσάς, στην καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής.

Το τεχνικό τμήμα αναλαμβάνει κατασκευαστικά έργα (οικοδομικά, ανακαινίσεις, οικιακά φωτοβολταικά, φωτοβολταϊκά πάρκα κ.λ.) καθώς και μηχανολογικά έργα (ΗΜ, θέρμανση, ψύξη κ.λ.).

Το μελετητικό τμήμα αναλαμβάνει μελέτες ενεργειακών συστημάτων (οικιακά φωτοβολταϊκά, φωτοβολταϊκά πάρκα, θέρμανση, ψύξη), οικοδομικές άδειες, μελέτες οχημάτων έργου και ΑΜ, πιστοποιήσεις (γερανών, ABS κ.λ.) άδειες τρέιλερ και άλλες αντίστοιχες μελέτες.

Το εμπορικό τμήμα ασχολείται με την εμπορία φωτοβολταϊκών συστημάτων, και συστημάτων θέρμανσης . Μια περιήγηση στην ιστοσελίδα θα σας προσφέρει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τις ηπυρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε.


Ποιοι Είμαστε

Η «Αυσαρίδης – Βουτσάς ΟΕ» ιδρύθηκε στα τέλη του 2010 από τον Κίμων Αυσαρίδη, Διπλ. Μηχανολόγο Μηχανικό ΑΠΘ και από τον Χρήστο Βουτσά, Διπλ. Πολιτικό Μηχανικό ΑΠΘ. Η εταιρία εδρεύει στα Γιαννιτσά του δήμου Πέλλας, στην γωνία των οδών Δ&Μ Παπαδοπούλου και Παπαϊωάννου. Ήταν το φυσικό επακόλουθο της μακράς συνεργασίας των ιδρυτών ως ελεύθεροι επαγγελματίες.

Ο Κίμων Αυσαρίδης γεννήθηκε στην Αξό του δήμου Πέλλας το 1982. Σπούδασε στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολιτεχνικής Σχολής ΑΠΘ και συνεχισε την ακαδημαϊκή του καριέρα στο πανεπηστήμιο JTH του Jonkoping στη Σουηδία, όπου έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο στην Ανάπτυξη Προιόντων και την Μηχανική της Τεχνολογίας των Υλικών (Product Develpement and Materials Engineering - MSc).

Ο Χρήστος Βουτσάς γεννήθηκε στα Γιαννιτσά του δήμου Πέλλας το 1982. Σπούδασε στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολιτεχνικής Σχολής ΑΠΘ, και συνέχισε την ακαδημαϊκή του καριέρα στο Imperial College Business School στο Λονδίνο, όπου έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο στην οικονομία και διοίκηση (MBA).

Θεμέλιος λίθος του συνεταιρισμού ήταν η αναγνώριση από την πλευρά των ιδρυτών, της αλληλεξάρτησης και αλληλοσυμπλήρωσης των δυο βασικότερων τομέων της μηχανικής. Αποφάσισαν λοιπόν να συστεγαστούν ώστε να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα της συνεργασίας τους, τόσο προς όφελος των ιδίων όσο και προς όφελος των προσφερόμενων υπηρεσιών προς αυτούς που τους εμπιστεύονται τα προσωπικά και επαγγελματικά σχέδια τους.

Σημεία Διαφοροποίησης

Για την «Αυσαρίδης – Βουτσάς ΟΕ» η παροχή ποιοτικών και λειτουργικών λύσεων είναι δέσμευση. Η συνεχής επιμόρφωση και η παρακολούθηση των εξελίξεων έχει ως αποτέλεσμα οι λύσεις αυτές να σας προσφέρονται στην καλύτερη τιμή και με την μέγιστη ταχύτητα.

Ένα σημαντικό σημείο διαφοροποίησης είναι το γεγονός ότι στην «Αυσαρίδης – Βουτσάς ΟΕ» είμαστε πρωτίστως μηχανικοί και για αυτό το λόγο η προσέγγισή μας σε οποιοδήποτε έργο είναι ολιστική, λαμβάνοντας υπόψη όλους εκείνους τους παράγοντες που επηρεάζουν το έργο καθώς και τις μελλοντικές πτυχές που θα προκύψουν.

Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε λύσεις «κομμένες και ραμένες» στα μέτρα σας. Λαμβάνουμε υπόψη τις προσωπικές σας ανάγκες και ανησυχίες και τις ιδιαιτερότητες κάθε κατάστασης, οικονομικές, κοινωνικές και επαγγελματικές έτσι ώστε να επιτυγχάνεται πάντα η ιδανική λύση με την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής. Σας εγγυόμαστε ότι δεν θα σας παρέχουμε ποτέ κάτι διαφορετικό από αυτό που θα παρήχαμε σε εμάς στου ιδίους.

Τέλος, είμαστε ενεργά κοινωνικά μέλη στον τόπο, και για εμάς η ηθική και ψυχική ανταμοιβή που πηγάζει απο την ικανοποίηση των πελατών μας έχει αντίστοιχη σημασία με την οποιαδήποτε οικονομική ανταμοιβή. Έτσι λοιπόν, η ενασχόληση και η υποστήριξη που σας παρέχουμε είναι η μέγιστη, ανεξαρτήτως της έκτασης των υπηρεσιών που θα σας παρέχουμε. Δε φοβόμαστε να παραδεχτούμε ότι κάτι δεν ξέρουμε, αλλά μπορούμε είτα να μάθουμε είτε να σας κατευθύνουμε σε κάποιον συνεργάτη μας για να σας εξυπηρετήσει. Με άλλα λόγια αναπτύσσουμε μία μακρά σχέση στην οποία μπορείτε ελεύθερα να χρησιμοποιήσετε τη γνώση και την εμπειρία που έχουμε εμείς αλλά και οι συνεργάτες μας.